De anderen helpen de voordelen van High pressure compressor realiseren

Werk jouw nu met lage druk tackers welke werken betreffende maximaal 8 bar, no problem. Doordat de compressoren verder bestaan uitgerust met twee koppelingen wegens maximaal 8 bar mag beetje bij beetje overgegaan worden tot een 22 bar High Pressure machines. Je antieke investeringen gaan dus ook niet verloren.  

Doordat een compressor meerdere op lucht draaiende hulpgereedschappen mag aandrijven is het in feite ons soort multitool en zeer flexibel inzetbaar. Omdat het hulpgereedschap met een slang gekoppeld kan zijn heb je ook heel wat bewegingsvrijheid.

Bovendien heeft een goede druk behalve dit gunstige zwaarte en de gunstige afmetingen nog meer baten. Zo geraken, gedurende het werken met een tacker, een nag

Oliegesmeerde compressoren hebben zodra baten dat ze hetgeen meer mee gaan vervolgens olievrije compressoren en aan het algemeen hetgeen stiller zijn. Nadelen bestaan het ze olie kunnen lekken gedurende transport en het ze meer verzorging vereisen omdat ze iedere keer echt gesmeerd behoren te geraken.

Bent u dan ook benieuwd geworden naar op welke manier u dan ook eenvoudig en vlug betonijzer vlechten wel niet kan zijn? Klik dan hieronder op dit plaatje Rebartier/Vlechtmachines teneinde meer over de Vlechtmachines te weten te komen!

Samen betreffende de Tjep High Pressure compressor is dit meteen geoorloofd om ons langere slang te gebruiken buiten dat het een prestaties van de machine negatief

Omdat daar gewerkt wordt met de hoge druk over 22 bar, mag er met High Pressure ook geschoten geraken in beton betreffende ons kenmerkende kubusdruksterkte van 65 N/mm². En met website de AN250HC kunnen uiteraard constructies geraken geschapen welke ook met een gasnailer mits ons kruitschiethamer ook niet mogelijk zijn.

Hier kan u dan ook een keuze vervaardigen uit de professionele Nietapparaten. We beschikken over lichte nietapparaten bestemd voor folie tot een zware nietapparaten bestemd vanwege emballage, kozijnen en meer.

Ons Bradnailer kan zijn ons toestel het vooral wordt ingezet bij diverse afwerktoepassingen. Een Bradnailer schiet brads met een kleine kop.

Bij deze rubriek vindt u de onderdeellijsten / explosietekeningen wegens een apparaten die uit onze catalogus verwijderd werden. Vindt u ons oud apparaat ook niet terug, aarzel dan ook niet het te bereiken.

Bij Scala vind je meerdere compressoren. Waar dien jouw op letten ingeval jouw een compressor koopt? Hieronder zie jouw de belangrijkste aandachtspunten:

Die tackers bestaan passend wegens dit maken of herstellen betreffende pallets? Klik op één betreffende onderstaande afbeeldingen en u dan ook vindt de oudste tacker vanwege uw toepassing.

Met het startersset betreffende muurbevestiging kan zijn ideaal indien u dan ook graag een volledige aanschaf wilt verrichten. De tuinslanghaspel kan zijn uitgerust betreffende een tuinslang aangaande 15m, incluis tuinspuit en koppelstukken.

Gering drukverlies in slang, grotere slanglengtes tot 100 m geoorloofd, daarom niet zo veelal verplaatsen over compressor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *